Ungari fotod ja reisikiri

PilvJuunis käisin Ungaris Tüdrukul külas. Kohapeal olime poolteist nädalat, natuke sõitsime ringi, 16 rulli filmi sai täis ja paar ungarikeelset fraasi selgeks. Nüüd siis valik Ungari fotosid ja reisikiri. Alguses mõtlesin, et natuke palju on fotosid väljas, et osad on nii iseendale tehtud pildid, aga Voltri veenis ümber:

Ma ei praagiks su piltidest antud juhul midagi välja, eks see ole ju reisimälestus ja kui veidi sõnu juurde kirjutada saaks täitsa kena jutu. Aga eks selliste reisipiltidega olegi nii, et endale ütlevad kümneid kordi rohkem kui teistele. Igatahes siit saaks päris mitu korralikku teemakomplekti kokku klopsida. Eks vast tead isegi.

Mulle meenutab see seeria üht oma reisi läbi Euroopa Itaaliasse, kus ka üsna kaootiliselt klõpsitud sai (no mida erilist saakski ühe reisipildiklõpsimise käigus teha…) Võibolla kaamera kaasas reisil olles tulebki kõige paremini välja see moodsa piltniku tähtsaim omadus: märgata huvitavaid situatsioone (nii sisus kui visuaalselt)… Selline teatav flanöörlik joon. Kõrvaltvaataja. Kodustes oludes kipub ikka mingi muu teema sisse ronima. Liiga palju tuttavaid jne… Ah tegelt ma ei tea, pole eriti mõelnud nende teemade peale :P

13 comments - What’s your take?

  1. Erakvähk says:

    nii.. pildid vaadatud ja reisikiri loetud. taaskord üks nendest “kindlalt lähen ise ka” emotsiooni tekitavatest reisikirjadest. kui seda metsa ees poleks..
    kui sa reisikirjas selle kirsirõngaste thumbnail’i korda saaks, siis peale üksikute trükivigade polegi ühtki halba sõna öelda. kui ma kunagi rikkaks saan, siis reisin ka sinnakanti =)

  2. liisa says:

    mina küll su reisikirja kätte ei saa :(

    pildid on ilusad ja ungari paistab ka jube ilus.

  3. Bibikonn says:

    Ei saa mitte vaiki olla. Lihtsalt v6rratud pildid. V6rratud.

  4. aicha says:

    Aga enamik piltidest on ju juba ammu tehtud ?!
    Mina olen küll näinud näiteks seda pilti riidepoest hõlma alt.. Need ei ole ju mingid Ungari pildid…
    Või paneb arvuti segast?

  5. Janika says:

    Silmadel hakkas hea.

  6. Teller says:

    Aicha – ei tahaks öelda “kui siin keegi segast paneb, siis…”, aga nii ta kipub olema. Kõik pildid juunikuus Ungaris tehtud. Enamik minu, paar tükki Tüdruku käest.

  7. Nuks says:

    Väga ilusad ja lihtsad!

  8. Kaido says:

    Sul on seekord väga lähedane suhe jalgadega. Jalad on muidugi toredad pulgad. Reisikirja lugemise lükkan natuke edasi.

  9. Teller says:

    Helen süüdistas mind isegi jalafetishismis. Aga nii ta kuidagi läks, äkki mul siis on nendega mingi asi :)

  10. Veigo Vesman says:

    Paides on käinud umbes 100 ungarlast:P

  11. says:

    Adibassidega kiilakas koerajalutaja on muhe!

  12. says:

    Hm… Paistab et esimest korda ei õnnestunud… Proovime uuesti. Mis ma öelda tahtsin, oli, et: “Adibassidega kiilakas koerajalutaja on muhe!”

  13. Jason Donovan says:

    Ta ütles “flanöörlik”…! Olen kade, rsk. ! :D

Leave a Reply