Moo.com-i vahvad nimekaardid

Mõned nädalad tagasi viitas üks töökaaslane mind
www.moo.com-i, mis vahvaid nimekaarte pakub. Ehk ei oleks üldse saidile tähelepanu pööranud, aga Flickr.com-i maksvatele kasutajatele pakuti tol hetkel tasuta proovipakki. Valisin oma fotodest välja 10 pilti ja jäin ootama. Eile jõudsin kaardid kohale ja mulje on väga hea.

Moo.com nimekaardid

* Moo-kaardid on umbes poole krediitkaardi laiused ja veidi lühemad.
* Teksti sai neile just sellise kirjutada nagu endale pähe tuli. Moo.com-is on hea lihtne katsetada, registreerumist pole ja kõik sammud kuni tellimiseni saab läbi katsetada.
* Et kaart on pisike, siis paremini töötavad fotod, kus on üks suur element. Perepilt jäi natuke krabulaks.
* Ekraanil paraja heledusega tunduvad pildid lähevad trükis veidi tumedamaks, seda tasub meeles pidada.

Ma täitsa kaalun, et endale vähe suurem kogus neid tellida, mõnikord hea välja anda, kui ametlik nimekaart ei sobi. Näiteks fotograafiaga seotud puhkudel. Äge ongi see, et iga kaardi peale saaksin erineva foto panna. Kuigi siis ei raatsi neid ära anda, vahvad väiksed pildid on.

7 comments - What’s your take?

 1. Oliver says:

  Praegu on siis 100 kaardine pakk 19.99 dollarit ja tasuta saatmine. Ma ei kujuta küll ette, kui raske või tehnoloogiliselt keerukas on kahele poole prinditud pildiga visiitkaarte teha, aga eestlastele seda teenust läbi nagi.ee pildikeskkonna võimaldada oleks päris lahe. Pilte sealt juba saab paberile tellida, miks ka mitte siis visiitkaarte. Kuigi ma ei ole uurinud mis tänapäeval üldse moodsad visiitkaardid maksavad.

 2. Üldiselt on Eestis kehvasti igasuguste eriformaadis fototoodetega, ega keegi neid eriti teha ei taha. Muidu pakuks neid Nagis küll. Kasvõi sellist asja mis mujal suhteliselt levinud, photobookid A4 vms formaadis, keegi ei paku – eks segavaks võiks meil osutuda ka kuni 400 kroonine hind. Üksikute tellijate jaoks pole mõtet selliseid teenuseid arendada, ei tasu ära. Igatahes kõik ideed sel teemal teretulnud .

 3. says:

  Aitäh lingi eest. Proovin samuti.

 4. Kaspar says:

  Pean järgi proovima. Aitäh, Siim :)

 5. Merli says:

  Väga kihvt oleks selline visiitkaart saada. :)

 6. Marek says:

  kui vähegi aega ja viitsimist leian siis katsetan. enivei, tänud vihje eest.

 7. Marky says:

  Tänx, viite eest. Hetkel on kõik 10 000 pakki välja jagatud. Jään ootama uut kampaaniat siis :)

Leave a Reply