Eesti Posti Tallinna postkontorid kaardil

TÄHELEPANU! Siin olev info oli täpne 2010 aasta mais. Praeguseks on info ilmselt aegunud ja mõistlik on kontrollida kontorite asukohta ja lahtioleku aegu Omniva kodulehelt.

Eesti Post vihastas mind eelmisel nädalal välja, sest kodule lähima postkontori leidmine on nende kodulehel võimatuks tehtud. Täpsem on öelda, et seal puudub selleks igasugune võimalus. Nii kleepisin Tallinna postkontorid kaardile. Siin see on:

Paar huvitavat fakti jäi silma:

- Pühapäeval on lahti vaid Järve, Kristiine, Rocca-al-Mare, Tondi ja Ülemiste ostukeskuste ning Kadaka tee postkontorid. Või noh, osade nimed on postipood, ilmselt seal kõiki teenuseid ei pakuta.
- Kõige kauem on lahti Ülemiste postipood, iga päev 10:00-20:00.
- Toompeal asuv filateeliakaupade laiendatud müügiga tegelev postkontor nädalavahetusel lahti pole. Tervitused turistidele. Sama lugu on Viru tänava postipoega.

Kui keegi vigu leiab, siis torgake kommentaari.

9 comments - What’s your take?

  1. meelis says:

    Veelgi huvitavam oleks teada saada kuidas seda tegid? so kuhu talletasid andmed ja kuidas kuvad need veebis?

    Mul oleks hädast ka vaja ühe teise teemaga umbes samasugune kaart välja vihastada :)

  2. teller says:

    Imelihtne ja üsna low-tech :) aluseks, logid seal Google’i kontoga sisse ja klikid kusagil “My maps” linki, sealt lood lihtsalt uue, kuhu landmarke’id peale laod. Info on ka sealsamas e. ses mõttes jabur manuaalne töö.

  3. toivo says:

    mis sellel viga on?
    http://post.ee/index.php?id=3096

  4. Ka says:

    Ise käin vanalinnas ja ka postimaja jäänukis. Muide, veel natuke aega tagasi olid pühapäeviti suletud ka suure osa linnade turismiinfopunktid… ;(
    Ma annan uue ülesande ka: vaata, kui kiiresti leiad info, kui palju maksab kirja saatmine mingisse riiki.

  5. teller says:

    Toivo – Ma teadsin, et kusagil peab midagi sellist juba olemas olema :) Aga vot ei leidnud.

  6. Jaanus says:

    Andke andeks, aga see Regio on UI mõttes ikka absurdne katastroof Google Mapsiga võrreldes. Ma ei saanudki aru, kuidas seda kasutada tuleb.

  7. meelis says:

    aga kas pole kuidagi võimalik kirjutada nt aadress google spreadsheetile, teha see avalikuks maailmale ( et ka teised saaksid sinna ridu lidada ja siis ütelda google mapsile et mine otsi andmeid sealt

  8. meelis says:

    tglt sehuke lahendus ka olemas :( lihtsalt oli vaja korraks teema läbimõelda

    aga siiski on veel häid lihtsaid lahendusi ( low-tech)

  9. Piret says:

    Tere, kes kontrollib andmete õigsust? Kontorid on suletud ja mina sain vale infot siit, olin kurb, kui ei leidnud Teie poolt pakutaval aadressil nüüdse Omniva kontorit. Ei saa usaldada seda lehte:(

Leave a Reply