Helmes, täpitähed ja riigihanked

Henrik Roonemaa: .ee domeenid saavad juuniks täpitähed, arendust teeb riigihanke võitnud Helmes :)
Henrik Aavik: Su lauses on kindel kõneviis, kuu nimi ka mainitud ja siis järsku Helmes!? Where’s the Catch? Aastaarvus? :)
Villy Paimets: täppides
Villy Paimets: esialgu tulevad i tähed

Nagu ikka on huumor elust enesest alati parem, kui välja mõeldud huumor.

2 comments - What’s your take?

  1. Vahur Teller says:

    keegi on kindlati piisavalt tehniline et öelda kas peale nimeserverite update midagi veel on vaja teha täpitähtede toetamiseks. mujal maailmas ju utf8 domeeninimedes mitmel pool toetatud, pole järelikult raketiteadus. Lihtsalt vaja helmesele präänikut anda et nad oma trahvi tasa saaks?

  2. Margus Laak says:

    Sõltub registripidajast. Võibolla pead sa selgeks tegema mis on PUNYCODE ja kuidas täpitähed muutuvad xn-- eesliitega domeeninimeks. Võibolla peidab registripidaja selle keerukuse sinu eest ära ja sa ei teagi, et õlu.ee on tegelikult xn--lu-bka.ee

Leave a Reply